Despre noi

Specializarile noastre

Vanzari Masini Noi 100%
Piese de Schimb 80%
Service 100%
Vehicule de Ocazie 70%

De ce sa ne alegeti ?

  • Experienta de peste 20 de ani
  • Service la standarde europene
  • Oameni intotdeauna pregatiti
  • Costuri optimizate
  • Parteneriate de lunga durata

POLISERV J.G. ajunsa una dintre cele mai mari si cunoscute companii din domeniul automotive in Ploiesti, s-a dezvoltat pe parcursul a peste 30 de ani de la infiintare, si anume din 1991.

Povestea succesului a inceput timid dar din pasiune si cu multa speranta intr-un mic magazin de piese auto ARO situat pe strada Bobalna in Ploiesti, in primii ani de dupa revolutie cand piata era avida. Tanarul inginer Giurgescu, determinat si ambitios, reuseste sa dezvolte activitatea de vanzari piese si sa achizitioneze prima cladire pe care o transforma in sediul social al POLISERV J.G. SRL, situat in zona de SUD a orasului Ploiesti, pe strada Veronica Micle nr. 12B-14A si strada Centura Est nr. 21. In anul 1993, incheie contractul de reprezentanta pt marca ARO, privind vanzarile de autoturisme noi, comercializarea pieselor de schimb si activitatea de service.

Continuand in ritm alert procesul de dezvoltare, POLISERV J.G. isi deschide primele unitati proprii de service inca din anii 1994 – 1996, in zona destinata acestor tipuri de servicii a Ploiestiului, pe strada Strandului 146, respectand conditiile de standard impuse fabricantii marcilor pe care le reprezinta.
Profesionalismul si determinarea, insotite de foarte multa munca duc la deschiderea unui centru de vanzari autoturisme in anul 1997, de data aceasta intr-o zona centrala, noua marca fiind DAEWOO. Contractul de Dealership permitea firmei sa comercializeze toate modelele de autoturisme DAEWOO, piese de schimb de origine si implicit includea activitatea de service.

POLISERV J.G. devine Agent Autorizat in vanzarea autoturismelor DACIA si Reparator Autorizat pentru aceasta marca in anul 2005, odata cu inaugurarea Showroom-ului din Ploiesti, de pe strada Strandului nr. 146, comercializand piese de schimb prin magazinele proprii si asigura service in perioada de garantie si post-garantie.

In anul 2009, POLISERV J.G. devine Reparator Autorizat si pentru marca Renault, ulterior asigurand service si pentru importatorii marcilor Suzuki si Mazda de pe raza judetului Prahova.

Povestea de succes nu se termina aici, ci continua zilnic prin serviciile furnizate de catre POLISERV J.G. si cei 40 de angajati. Dorinta de dezvoltare si capacitatile companiei de a furniza servicii de calitate fiind sustinute de recenta retehnologizare a service-ului din anul 2019 si un continuu proces de modernizare, digitalizare si adaptari la noile conditii din piata auto.

GALERIE FOTO

AVANTAJE

Vino cu mașina ta și alegeți alta din oferta noastră!

Suntem reprezentanta oficiala DACIA, prezenti pe piata din Ploiesti din 1991. Suntem alegerea potrivita.

Ne poti contacta fie telefonic fie folosind formularul din site, pentru a te programa cu masina la service.

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

ECHIPA

Cornelia Celescu
Departament Vanzari
Dumitru Oana Elena
Departament Vanzari Bucov