Despre Poliserv

Despre Poliserv

PPOLISERV J.G. ajunsa una dintre cele mai mari si cunoscute companii din domeniul automotive in Ploiesti, s-a dezvoltat pe parcursul unui sfert de secol de la infiintare, si anume din 1991.
Povestea succesului a inceput timid dar din pasiune si cu multa speranta intr-un mic magazin de piese auto ARO situat pe strada Bobalna in Ploiesti, in primii ani de dupa revolutie cand piata era avida. Tanarul inginer Giurgescu incercand marea cu degetul,determinat si ambitios, reuseste sa dezvolte activitatea de vanzari piese si sa achizitioneze prima cladire pe care o transforma in sediul social al POLISERV J.G., punct de vanzare ARO respectiv piese de schimb in 1993 situat in zona de SUD a orasului Ploiesti, strada Veronica Micle 12B-14A.

Profesionalismul si determinarea, insotite de foarte multa munca duc la deschiderea unui nou punct de vanzari autoturisme in anul 1997, de data aceasta intr-o zona centrala, noua marca fiind DAEWOO.

POLISERV J.G. devine distribuitor autorizat DACIA si RENAULT in anul 2000, comercializeaza piese de schimb pentu marcile mai sus mentionate si asigura service-ul pe perioada de garantie si post-garantie.

Continuand in ritm alert procesul de dezvoltare, POLISERV J.G. isi deschide primele unitati service in anii 1994 – 1996, in zona destinata acestor tipuri de servicii a Ploiestiului, Bucov. Pe strada Strandului 146 se inaugureaza reprezentanta DACIA-RENAULT in anul 2000, respectand standardele inalte impuse de catre constructorul francez.

In perioada 2007-2009, conducerea POLISERV J.G. decide sa deschida in Ploiesti prima reprezentanta MAZDA si de asemenea obtine si autorizarea de vanzare Suzuki, ambele reprezentante fiind situate intr-o cladire noua si moderna in Bucov, pe strada Strandului 150. Compania primeste dreptul de a comercializa piese de schimb si de a asigura service-ul automobilelor marcilor mai sus mentionate.

Povestea de succes nu se termina aici, ci continua zilnic prin serviciile furnizate de catre POLISERV J.G. si cei 60 de angajati. Dorinta de dezvoltare si capacitatile companiei de a furniza servicii de calitate fiind sustinute de proaspata retehnologizare a service-ului din 2016.

Specializarile Noastre

Vanzari Masini Noi
Piese de Schimb
Service
Vehicule de ocazie

Tur Virtual

De ce sa ne alegeti ?

  • Experienta de peste 20 de ani
  • Service la standarde europene
  • Oameni intotdeauna pregatiti
  • Costuri optimizate
  • Parteneriate de lunga durata

Ce cred clientii despre noi

  • O experienta placuta, profesionista. O firma de incredere care isi respecta clientii si indruma catre solutia optima.Eugen I.
  • Am fost in cautarea unei solutii flexibile pentru ingrijirea parcului auto. Prin parteneriatul cu Poliserv, am gasit un partener pentru crestere si dezvoltare.Marian M.
Back to top